2107239008, 2107231100 6972307695 Καισαριανή, Αθήνα contact@hydroclean.gr
Search Close
hero image
 
 
   
   
Απολυμάνσεις
Hydro Clean Κέντρο Αθήνα
---

Η εταιρεία διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που αφορά την απολύμανση. 

Αναλαμβάνουμε απολύμανση σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους.

Οι απολυμάνσεις είναι απολύτως απαραίτητες για την υγιεινή όλων των κτιρίων, οικιών και εταιρειών και πραγματοποιούνται σε χώρους με άσχημες υγειονομικές συνθήκες. Οι χώροι αυτοί μπορεί να είναι πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, πλοία, χώροι μαζικής εστίασης.
 
   
 
 
 
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
---
Με τις απεντομώσεις καταπολεμούνται κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, μύγες, κουνούπια, σκνίπες κ.α. Τα έντομα αυτά θεωρούνται επιβλαβή λόγω των υγειονομικών αλλά και αισθητικών προβλημάτων.

Αρχικά μελετάμε τον χώρο σας, εντοπίζουμε τις εστίες και επιλέγουμε την μέθοδο καταπολέμησης των εντόμων (νεφελοψεκασμός, υπολειμματικός ψεκασμός, gel δόλωμα), ανάλογα με το είδος τους. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 
 
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
---
Τα τρωκτικά όπως αρουραίοι και ποντίκια, μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο, προκαλούν ζημιές και μολύνουν με τα περιττώματά τους.

Χρησιμοποιώντας μυοκτόνα σκευάσματα, καταφέρνουμε αποτελεσματικά την εξόντωσή τους με αποτέλεσμα ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.